PORTIEK SCHOONMAAK

Uw partner voor al uw schoonmaakbehoeften!

Quick Shine Cleaning is gespecialiseerd in schoonmaak en hygiënische maken van alle soorten ruimtes. Portiek schoonmaak is een specifieke vorm van schoonmaakdienst die gericht is op het reinigen en onderhouden van de gemeenschappelijke ruimtes in appartementencomplexen of flatgebouwen, met name de portieken en gangen. Dit type schoonmaakdienst is essentieel om een schone, veilige en aantrekkelijke leefomgeving voor de bewoners te behouden.

Bij portiek schoonmaak worden verschillende taken uitgevoerd om de gemeenschappelijke ruimtes schoon en goed onderhouden te houden. Enkele van deze taken zijn onder andere:vloerreiniging, stofverwijdering, reiniging van deurbeslag, glasbewassing, prullenbakken legen en algemene opruiming.

Portiek schoonmaak is belangrijk omdat het bijdraagt aan een schone en hygiënische omgeving voor de bewoners van een appartementencomplex. Het zorgt ook voor een positieve uitstraling en draagt bij aan een gevoel van gemeenschap en trots onder de bewoners. Door het uitbesteden van de portiek schoonmaak aan een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Quick Shine Cleaning, kunnen de bewoners genieten van schone en goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes zonder zich zorgen te hoeven maken over het schoonmaakproces.

PORTIEK SCHOONMAAK

Reiniging en onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes.

Vloerreining

Het reinigen en onderhouden van de vloeren in de portieken en gangen. Dit omvat het vegen, stofzuigen, dweilen en eventueel polijsten van de vloeren om vuil, stof en vlekken te verwijderen.

Stofverwijdering

Het afstoffen van oppervlakken zoals leuningen, trapleuningen, balustrades, vensterbanken en andere gemeenschappelijke delen om stofophoping te verminderen en een schone uitstraling te behouden.

Reininging van deurbeslag

Het schoonmaken en desinfecteren van deurklinken, deurplaten, brievenbussen en lichtschakelaars om de verspreiding van bacteriën en ziektekiemen te minimaliseren.

Glasbewassing

Het reinigen van de ramen en glazen oppervlakken in de portieken en gangen voor een helder en transparant uitzicht.

Prullenbak legen

Het legen en reinigen van prullenbakken en het zorgen voor een correcte afvoer van het afval.

Algemene opruiming

Het verwijderen van zwerfvuil, bladeren en andere kleine objecten die zich kunnen ophopen in de gemeenschappelijke ruimtes.